Sült alma fagyival
4 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 4 db zöldalma
- fél liter fahéj- vagy vaníliafagylalt
- 3-4 evőkanál cukor
Elkészítés
Zöldalmaszósz: A zöldalmát negyedre vágjuk, és beletesszük a turmixgépbe, amiből olyan lesz, mintha ital lenne. Sült alma: Meghámozunk és kimagozunk egy almát. Utána nyolcadra felvágjuk. Beleforgatjuk cukorba és felforrósított olajban 3-4 percig karamellizáljuk. Egy lapos tányérra kevés szószt teszünk, erre 3-4 db almát, majd erre vanília- vagy fahéjfagylaltot.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.