Sült alma fagyival

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 4 db zöldalma
  • fél liter fahéj- vagy vaníliafagylalt
  • 3-4 evőkanál cukor

Elkészítés

Zöldalmaszósz: A zöldalmát negyedre vágjuk, és beletesszük a turmixgépbe, amiből olyan lesz, mintha ital lenne. Sült alma: Meghámozunk és kimagozunk egy almát. Utána nyolcadra felvágjuk. Beleforgatjuk cukorba és felforrósított olajban 3-4 percig karamellizáljuk. Egy lapos tányérra kevés szószt teszünk, erre 3-4 db almát, majd erre vanília- vagy fahéjfagylaltot.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.